سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مهندسی مکانیک سکاندار علوم مهندسی
به کشتی مهندسی خوش آمدید-----مهندسی مکانیک سفر خوشی را در دنیای مهندسی برای شما آرزومند است

دانشمندان در پیشرفتهای چشمگیری در مبارزه جهانی علیه ایدز و اچ آی وی به این نتیجه رسیدند که مصرف روزانه یک قرص به عنوان داروی پیشگیری احتمال ابتلا به این بیماری را به نصف می رساند.

 

به گزارش خبرگزاری مهر، مصرف کنندگان مواد مخدر در میان سه نوع جمعیت مستعد ابتلا به ایدز در صدر هستند. از این رو دانشمندان اعتقاد دارند که مصرف این قرص به صورت روزانه می تواند احتمال ابتلای آنها به ایدز را تا 50 درصد کاهش دهد.

 

نخستین آزمایش ارزیابی اینکه آیا درمان پیشگیرانه با داروهای ایدز می تواند بر نرخ ابتلا به ایدز مصرف کنندگان مخدر کمک کند نشان داده است که مصرف روزانه قرصهای " tenofovir disoproxil fumarate " به عنوان داروی ضد رترو ویروس، ابتلا به اچ آی وی را تا 48.9 درصد در مقایسه با دارونما کاهش داده است.

 

نتایج این تحقیق در مجله پزشکی لنست منتشر شده است.

 

یک تیم از محققان به ریاست کاچیت چوپانیا و مایکل مارتین رئیس تحقیقات بالینی وزارت بهداشت تایلند با استفاده از 2400 شرکت کننده در 17 کلینیک درمان اعتیاد در تایلند این تحقیقات را انجام داده اند.

 

نیمی از شرکت کنندگان روزانه یک دوز تنوفوویردهانی مصرف می کردند و سایرین از دارونما استفاده کردند. همه شرکت کنندگان در این آزمایش ماهانه در آزمایش اچ آی وی و جلسات مشاوره کاهش ریسک شرکت می کردند علاوه بر این آنها به درمانهای ترک اعتیاد نیز دسترسی داشتند. این افراد طی چهار سال تحت نظر محققان بودند.

 

به طور کلی 17 شرکت کننده در گروهی که داروی تنوفوویر مصرف می کردند به اچ آی وی مبتلا شدند اما این میزان در گروهی که دارونما مصرف می کردند به 33 نفر رسید به این معنا که خطر اچ آی وی در گروهی که داروی ایدز را به عنوان داروی پیشگیری مصرف کرده بودند تا 48.9 درصد کاهش یافت.

 

تحلیلهای بعدی نشان داد که نتیجه حفاظتی دارویهای ضدویروسی وقتی که شرکت کنندگان کاملا داروهای تجویزی را رعایت کرده بودند در بیشترین سطح خود قرار داشت.

 

تحقیقات پیشین از استفاده داروهای ایدز به عنوان داروی پیشگیری روی کاهش خطر انتقال اچ آی وی مادر به نوزاد خبر داده بودند.

 

ایدز یا سندرم نقص ایمنی اکتسابی نوعی بیماری است که در دستگاه ایمنی و توسط ویروس نقص ایمنی (HIV) ایجاد می‌شود. بیماری ناشی از ویروس HIV دارای سه مرحله اصلی عفونت حاد، دوره نهفتگی و ایدز است.

 

بدون درمان، مدت زمان زنده ماندن پس از عفونت HIV به طور متوسط 9 تا 11 سال تخمین زده می ‌شود، که به نوع HIV نیز بستگی دارد.




موضوع مطلب :

دوشنبه 92 خرداد 27 :: 7:11 عصر

درباره سایت


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 89
  • بازدید دیروز: 337
  • کل بازدیدها: 16878762
فرم تماس
نام و نام خانوادگی
آدرس ایمیل
امکانات دیگر


کلیه حقوق این وبلاگ برای مهندسی مکانیک سکاندار علوم مهندسی محفوظ است